Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Her er listen over aktuelle Molde-trenere

/

Det svirrer mange rykter om hvem som tar over som trener for Molde Fotballklubb etter Ole Gunnar Solskjær. Enkelte av navnene som har dukket opp er mer eller mindre bekreftet som mulige erstattere, andre er rett og slett løse rykter. Her er hele listen!

 

 

 

 

Ronny Deila (Strømsgodset)

Flere medier, blant annet TV2, melder i dag at Molde skal være en av klubbene som er på jakt etter den suksessrike Strømsgodset-treneren.  Deila skal imidlertid ha en klausul i kontrakten som sier at han ikke kan gå til en annen norsk klubb i løpet av kontraktsperioden.

 

Andreas Alm (AIK)

Andreas Alm

Svenske medier var tidlig ute med ryktene om at Alm er i MFKs søkelys. Svensken har ført AIK til to andreplasser og en fjerdeplass de årene han har ledet klubben. Andreas Alm har to år igjen av kontrakten med AIK, og må eventuelt kjøpes ut av denne.

 

Tor Ole Skullerud (U21-landslaget)

Skullerud hadde stor suksess med U21-landslaget i sommerens U21-EM i Israel. Han hadde også rollen som hovedtrener for Vålerenga i perioden 2008-2009, med Martin Andresen som spillende manager.

 

Og til slutt har vi «langskuddene»…

Martin Andresen (Adm.dir i Skeidar)

Åge Hareide

Jan Jönsson (AaFK)

 

Hvem håper du på?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

17 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar