Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kan vi hente hjem gullet igjen?

/

Det er ingen tvil om at starten på eliteseriesesongen har vært noe helt utenom det vanlige, men nå er serien endelig godt i gang til stor glede for fotballglade nordmenn. Kan årets sesong bli en like stor suksess som fjorårssesongen for Molde-gutta?

Ny sesong, nytt seriegull?

Fjorårssesongen var som vi alle vet helt suveren for Molde, som avsluttet serien hele fjorten poeng foran Bodø/Glimt på andreplass. Tredjeplassen gikk til Rosenborg som hadde samme poengsum som Odd, men trønderne hadde en bedre målforskjell. Molde var rett og slett i en klasse for seg selv forrige sesong, og de fleste norske medier tippet før årets sesongstart at de vil gå helt til topps også denne sesongen. Det forventes likevel at laget vil møte tøffere konkurranse i år, og ikke minst at det generelt vil være jevnere blant lagene i toppen. Totalt sett har det vært en relativt sterk sesongstart for Molde-gutta, men det har også vært noen overraskende og varierende resultater med blant annet hjemmetap mot Brann 10. august og bortetap mot Sarpsborg 15. august. Molde er et fantastisk lag når alt sitter som det skal, så nå gjelder det å sette inn det ekstra giret for å nå samme imponerende nivået vi var vitne til forrige sesong.


Aker stadium, Molde, Norway, seen from Varden av Peter Fiskerstrand (CC BY-SA 3.0)

Erling Moe regnes som en av de beste trenerne i Eliteserien og Molde stiller med et sterkt lag også denne sesongen, men det merkes at nøkkelspillerne Vegard Forren og Ruben Gabrielsen ikke lenger er en del av stallen. Også Kristoffer Haraldseid må holde seg unna banen denne sesongen på grunn av en alvorlig korsbåndskade i kneet, noe som utvilsomt gjør kampen om gullet tøffere for Molde. Når det er sagt står vi fremdeles igjen med en bred og knallsterk stall, og seriegullet er definitivt innen rekkevidde også denne sesongen.


Kilde: Unsplash

Hvem er de tøffeste motstanderne?

Uten treningskamper i forkant av sesongstart har det vært vanskelig for ekspertene å vurdere hvordan de tror den nye sesongen vil utarte seg, men før ballen ble sparket i gang i midten av juni var mange sikre på at Rosenborg ville bli den tøffeste konkurrenten om eliteserietroféet. Rosenborg er tross alt laget med desidert flest titler i Eliteserien, og kunne se tilbake på fire tittelseiere på rad frem til Molde tok over stafettpinnen i 2019. Rosenborg har derimot hatt en heller ujevn start på sesongen, og det er Bodø/Glimt som har hatt den sterkeste åpningen denne eliteseriesesongen. Fotballklubben fra Bodø har virkelig hentet seg inn igjen siden de rykket ned til Adeccoligaen i 2009 og kom seg tilbake til Eliteserien i 2013, og det er ingen tvil om at gutta fra Molde kan vente seg beintøff konkurranse fra dem også denne sesongen. For å holde deg oppdater på odds og resultater kan du bruke Bonus-no.com for å finne de beste norske oddssidene og tilbudene for sportstipping. Det er et stort spillutvalg å velge mellom for Eliteserien.

Lagene som har hatt sterkest sesongstart i tillegg til Bodø/Glimt og Molde er Odd, Rosenborg og Vålerenga, og det ser ut til at vi har en uhyre spennende fotballsesong i vente. Nå gjenstår det bare å se om Molde-gutta kan bringe Eliteserietroféet tilbake til Aker Stadion.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar