Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lokaloppgjøret vi alle gleder oss til!

/

Endelig er det klart for lokaloppgjøret mot Ålesund på Colorline stadion. Over 1000 blåhvite tar turen til Jugendbyen halvannen times reisevei sørover, sola skinner og vi leder serien. Dette kan vel ikke bli stort bedre.

Selv om både sunnmøringer og media til tider prøver å fyre opp ved å kalle dette en hatkamp, så er og blir dette en ren og skjær fotballfest. Det er klart vi kriger mot hverandre i de 90 minuttene på fotballbanen, men både før og etter kamp har vi vist at vi klarer å være venner. Hovedgrunnen til det tror jeg er at alle setter pris på et godt lokaloppgjør, og i tillegg til at begge supportergrupperingene har vært opptatt av å heie på sitt eget lag fremfor å slenge dritt til motstanderen.

Det har stort sett vært veldig fint å være Moldesupporter på disse kampene tidligere.  Vi har aldri tapt en Tippeligakamp i Ålesund, og det har vi ikke tenkt å gjøre denne sommerkvelden heller!

En av de mest minnerike øyeblikkene som Moldesupporter på bortekamp i Ålesund har Trond Strande æren for. Var du på Kråmyra den oktoberkvelden i 2003 så tipper jeg frysningen kommer sigende bare ved tanken. Artikkelen fra VG etter kamp kan du lese her. Utligningsmålet tre minutter og 18 sekunder på overtid kan du se her:

 

Da er det bare å glede seg til kamp alle sammen! Kampstart er kl 1900 i kveld, og for de som ikke har mulighet til å komme til Color Line Stadion er TV2 Zebra kanalen du skal se på!

God kamp, og heia Molde!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar