Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

MFKblogg er tilbake!

/

Da ønsker jeg gamle og nye besøkende velkommen tilbake til MFKblogg.com! Nå er det vel 5 måneder siden jeg tok en pause på grunn av utenlandsstudier. Nå er jeg imindlertid tilbake, og satser på at MFKblogg skal bli bedre enn noen gang.

Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg gjort litt endringer på bloggen. Tidligere benyttet jeg Blogspot, men på grunn av konstant smårusk i maskineriet har jeg gått over til en ny løsning. Håper dere liker det!

Kjører i gang med en liten hølydepunkt-maraton fra kampene som har blitt spilt så langt.

Da er vi altså igang igjen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar