Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

På tide med en app?

/

Det hender av og til at jeg tar turen innom Android markets bare for å se om jeg finner noe spennende. Flere ganger har jeg også søkt etter Molde i håp om at det dukker opp en app spesielt for oss Molde-supportere. Dessverre har jeg til gode å finne noen.

Men! Våre naboer i sør, AaFK har en app på markedet. Jeg må bare innrømme at jeg måtte se hva slags app det var, og lastet den ned. Dette er ikke den mest avanserte appen du har sett, men den tilfredsstiller de fleste krav en sulten supporter har. Her finner du nyheter, spillerstall med spillerinformasjon, tabell, kamper, sanger med link til Youtube og Twitter-stream.

En app hadde vært noe! =)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar