Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den overkommelige veien ut i Europa!

/

Det er bare noen timer til Molde står klare til kamp. Motstander er Armenske FC Pyunik, og det store målet er å komme seg til et gruppespill i Europa. Veien dit er slettes ikke uoverkommelig!

To lag må overvinnes. Fire kamper. Det er alt som skal til. FC Pyunik og ett lag til. Nå skal vi ikke undervurdere FC Pyunik, men det er et lag vi skal slå. Så lenge Tor Ole Skullerud får spillerne til å være skjerpet i forkant, og spillerne går i krigen, så skal 2. kvalifiseringsrunde så godt som være avgjort i kveld. Håper jeg.

Sjekk også ut: Skjerfpakke med tre skjerf til kun 249kr!

Skulle vi slå ut Pyunik over to kamper og komme oss til 3. kvalifiseringsrunde er vi garantert minst fire nye kamper. Selv med tap i 3. runde vil vi få en ny sjanse ved at vi havner i 4. kvalifiseringsrunde til Europa League. Skulle vi greie å slå ut laget vi møter i 3. kvalifiseringsrunde er vi garantert gruppespill i Europa League. Samtidig står da kun ett lag mellom oss og et eventuelt gruppe spill i Champions League.

Det er ingen umulighet at Molde kommer seg til et gruppespill i Europa. Selv Champions League er en reell mulighet. Slår vi ut tre lag over totalt seks kamper kan faktisk Champions League-hymnen runge over Aker Stadion i høst. Men skal vi greie dette må vi spille på vårt absolutt beste i samtlige kamper, unngå tåpelige rødkort, selvmål og straffebommer. I tillegg trenger vi en liten dose flaks. Spesielt i trekningen. Men alt er mulig, og i dag starter vi!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar