Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Slik reiser du til Zagreb

/

I går kveld ble det klart at Molde møter Dinamo Zagreb i neste kvalifiseringskamp til Champions League. Greier vi å beseire kroatene over to kamper er vi faktisk klare for et gruppespill i Europa. Det er nok mange som kunne tenkt seg å dra på bortetur i kvalifiseringen, og derfor tenkte jeg å raskt tipse om hvilke muligheter som finnes for deg som tenker å dra til Zagreb. Kampen spilles tirsdag 28. juli, så her er det bare å kaste seg rundt!

Reis sammen med MFK fra Molde
Også til denne kampen tilbyr MFK et begrenset antall plasser til sine supportere. Fly og kampbillett koster 3000kr, men hotell kommer i tillegg. Slettes ingen dårlig pris, og et flott tilbud fra klubben! Les mer om det på klubbens nettsider.

Reis på egenhånd
Alle kommer ikke til å få plass på flyet til MFK, og mange bor langt utenfor Molde. Da må turen ordnes på egenhånd. Heldigvis er Kroatia et populært ferieland for nordmenn, og flyforbindelsen forholdsvis god. Men de aller billigste billettene kan være vanskelig å finne.

Fly til Zagreb
Selvfølgelig er det enklest å fly direkte til Zagreb. Fra Oslo kan dette gjøres med blant andre SAS, Lufthansa og  Austria Airlines. Prisene tur/retur ligger på ca 5000kr. Flysøk kan for eksempel gjøres på ebookers.no.

Fly til andre feriebyer i Kroatia
Er du maks heldig nå, så har du allerede booket en sydenferie i Kroatia. Da er du bare en busstur unna kamp! Selvfølgelig er det også mulig å bestille fly til Split, Zadar, Rijeka, Pula eller Dubrovnik, og ta buss derfra. Ryanair flyr for eksempel til Pula, Rijeka og Zadar fra Rygge. Andre muligheter kan du søke etter på ebookers.no.

Buss bestilles enkelt på nettsiden til Croatia Bus. Det ser veldig greit ut å bestille derfra, og prisene er veldig gode. Turene tar fra 3 til 6 timer, avhengig av hvor i landet du tar den fra.

Håper mange tar turen for å støtte Molde!

 

//Inneholder annonselinker//

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar