Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Velkommen tilbake til MFKblogg!

/

Velkommen tilbake til MFKblogg kjære medsupportere! Etter halvannet års pause er supporterbloggen nå tilbake, sterkere enn noen gang. En del av dere husker sikkert grunnen til hvorfor MFKblogg ble lagt ned. Uten å rippe for mye opp i det, så var det en del motstand fra klubbens administrasjon rettet mot bloggen den gangen. I ettertid hadde jeg møte med både administrerende direktør og markedsdirektør i Molde Fotballklubb, og fikk en slags beklagelse derfra.

Men nå er tiden for å se fremover. Vi går en meget spennende høst i møte, og allerede på torsdag skal vi spille det som jeg vil karakterisere som vår viktigste kamp denne sesongen. Kampen om en plass i cupfinalen. Cupfinalistene fra 2005 braker sammen på Åråsen, og det er ventet et hav av blå supportere. Det blir gøy!

Du kan være med!

Når det gjelder MFKblogg fremover så er det mye som enda ikke er klart, og det blir litt slik at båten blir til mens vi ror. Flere personer har sagt at de er villige til å skrive litt og bidra på ulike måter. Her er det plass til flere, så jeg vil oppfordre alle som er litt nysgjerrige til å ta kontakt.

Facebook_logo

Ny logo

I forbindelse med relanseringen er det også utviklet en liten logo som vil gå igjen på MFKblogg. Tre torner som utgjør en «M». Enkel, passende og litt røff. Hva synes du om logoen?

Sosiale Medier

I løpet av det halvannet året som bloggen har vært nede så har det likevel vært noe aktivitet på Facebook. Med over 2000 som følger bloggen der så begynner vi å bli en god gjeng. Fremover så satser vi på å benytte både Facebook, Twitter og Instagram i enda større grad. Dette betyr også at disse vil knyttes tettere opp mot selve bloggen, og ved å bruke hashtag #mfkblogg vil du kunne få vist dine bilder eller dine twittermeldinger på MFKblogg.com.

Da er vi altså tilbake.

Heia Molde!!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar