Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ny trend i gambling: Sportsbetting

/

Sportsbetting som også gjerne kalles for oddsspill har blitt en storfavoritt blant norske gamblere. Sportsbetting dreier seg om å spå riktig utfall av ulike sportsbegivenheter og naturligvis satse penger på utfallene. Oddsspill inkluderer alle salgs sporter. I Norge er det særlig fotball som er populært. Men andre gambler også på basketball, håndball og dessuten kampsportkonkurranser som boksing eller MMA. Sportsbetting er faktisk et av de eldste formene for gambling. Nå som Internett har gjort online gambling så utbredt har også sportsbetting blir mer tilgjengelig. Dette skyldes ikke minst at mange nettcasinoer tilbyr også sportsbetting.

Hvordan spiller man sportsbetting?

Sportsbetting er veldig lett. Det aller viktigste er å gjette riktig resultat av en kamp eller sportsbegivenhet. Det finnes mange varianter av utfall og dermed også hvor mye man kan vinne. F.eks. du kan gamble på hva pauseresultatet blir eller sluttresultater. Du kan også satse på den du tror vil skåre det første målet og dessuten hvem som blir matchvinneren. Hvis du klarer å gjette riktig utfall så vinner en premie. Premien fastsettes i forhold til oddsen på veddemålet. Det som gjør sportsbetting så vanvittig spennende er at du kan kombinere ulike veddemål. Selv om det er element av flaks i sportsbetting, så lykkes de fleste når de vet mye om sporten de vedder på. Kunnskap om spillet er dermed viktig for å vinne i sportsbetting.

Oddsen

illustrasjon-spillereÅ vite oddsen og dessuten tolke den er viktig i sportsbetting. Oddsen for de ulike utfallene i et veddemål blir oppgitt i enten europeisk eller amerikansk. Selv de fleste foretrekker det europeiske formatet i Europa, inkludert Norge. Så får du valgmuligheten til å velge en av dem på samme sportsbetting side. Ellers kan du også besøke en sportsbettingside. Det er lett å tolke oddsen. Hvis f.eks. oddsen 3.00 betyr det at du får utbetalt 3 x din innsats dersom du gjettet riktig.

Oddseksperter

Mange bettingsider har oddseksperter som gir deg råd om hva du bør tippe. Noen liker å følge oddseksperters råd og tips, mens andre følger sin egen magefølelse. Uansett hva du fortrekker å gjøre, så bør du huske at selv tips fra oddseksperter kan variere. I mange tilfeller kan de også være uenige. I tillegg er også et element av tilfeldighet i sporter, men det gjør bare sportsbetting ekstra spennende.

Live oddsspill

En av grunnen til at sportsbetting har blitt så populært er live betting.  Flere sportsbetting sider har live streaming av kampene. Du trenger dermed ikke å abonnere på en bestemt tv-kanal for å følge med på kampen. Sportsbetting gir deg dermed muligheten til følge med på kampen og samtidig tjene litt ekstra penger.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar