Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bortespøkelset må knebles!

/

Da er det duket for ny kamp, og denne gangen er det Mjøndalen som står og venter på oss på Isachsen Stadion. Mjøndalen er et av seriens beste hjemmelag, og vi er et av seriens dårligste bortelag. Men i dag skal vi kneble bortespøkelset en gang for alle!

Det er 23 år siden vi sist spilte Tippeligakamp mot Mjøndalen (1992). 21 år siden vi sist spilte mot de i serien, den gang i 1. divisjon  samme året som vi vant Cupfinalen for første gang (1994). Tornekrattet har med andre ord aldri vært til stede i en seriekamp mellom Molde og Mjøndalen. Men vi møtte Mjøndalen både i cupen i 2013 og i 2014, begge gangene på Aker Stadion.

Statistikken på vår side

Vi starter med det beste først her. Vi har ikke tapt mot Mjøndalen siden 1986. Av de 22 obligatoriske kampene vi har spilt mot «bruntrøyene» har vi vunnet 13, tapt 4 og spilt 5 uavgjorte. Det tar vi med oss! Og 3 av de siste 4 møtene mellom lagene har endt med 4-1 seier til oss. Så der har vi resultatet vi satser på også.

Ut i kamp!

Det blir nesten litt historisk sus over denne bortekampen mot Mjøndalen. Vi håper mange Molde-supportere fra Østlandet tar turen, slik at vi kan støtte laget vårt i kampen om tre nye poeng!

Heia Molde!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar