Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Medaljens bakside: Utfordringen i 2015

/

Da har vi tatt farvel med 2014, og spillerne våre er endelig i gang med sesongoppkjøringen. Selv om det fremdeles er mer skisesong enn det er fotballsesong har nok mange av oss begynt å glede seg til Tippeligaen 2015. Året der Molde skal forsøke å vinne mer edelt metall, og igjen skal forsøke å sikre seg en plass i verdens gjeveste klubbturnering. Det er ingen tvil om at vi har mye å glede oss til i tiden som kommer!

2014 var et jubelår av dimensjoner, og det er vanskelig å se for seg noe som kan toppe dette. Ja, en deltakelse i Champions League vil toppe det, men som realistisk pessimist så tar jeg ingenting på forskudd. Det er utrolig mange gode lag rundt om i Europa som vi ha den samme plassen som vi skal krige om. Så hvordan blir det da egentlig i 2015. Hvordan vil året bli for oss Molde-supportere? Hva om sesongen ikke blir fullt så bra som i fjor? Hvordan ville vi takle en sesong med litt flere nedturer og motganger?

For det er noe med det å vinne. Det er noe med det å bli godt vant. Vant til å vinne. Forventningene skrus opp, og det skal mer og mer til for at man får den himmelske lykkefølelsen. Kanskje man til og med også blir arrogant og overlegen i forhold til motstandere og andre supportere? Litt slik som Rosenborgsupporterne? Men selvfølgelig ikke i like stor grad. Vi har jo tross alt bare vunnet tre ligagull på fire år, ikke 13 på rad!

Vi Molde-supportere er mest vant til å forholde oss til motgang. Selvfølgelig har vi hatt våre øyeblikk, men jevnt over har det ikke gått mange månedene mellom hver nesestyver. Det er noe med det å gå på kamp, og være nervøs for hvordan utfallet blir. Håpet om å vinne. Frykten for å tape. Når alt går på skinner kan man miste litt av den følelsen. Følelsen av at dette blir nok en seier. Det halvhjertelige jubelbrølet når vi skårer det «opplagte» målet som gjør at vi vinner.

Missforstå meg rett, jeg elsker at vi vinner. Det er jo det vi kjemper for, og det vi drømmer om. Men samtidig må vi ikke glemme å sette pris på det å vinne. Sette pris på den fantastiske fotballen laget vårt spiller. Vi må ta vare på den gløden vi har hatt, slik at vi kan være med å løfte MFK til nye høyder!

Så hvordan skal vi egentlig greie å tenne gløden hos Molde-supportere i 2015?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar