Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Molde har aldri vunnet over Sandefjord!

/

Molde har aldri vunnet en seriekamp mot Sandefjord Fotball. Det er faktisk helt sant. Men vi er fortsatt storfavoritter i dagens kamp, og kun tre poeng er godt nok for å henge med i tabelltoppen.

 

Elendig statistikk i serien

Vi har faktisk bare møtt Sandefjord Fotball seks ganger i serien tidligere. I 2006 tapte vi 5-2 i Sandefjord og 3-2 i Molde. Det ble uavgjort 1-1 i begge oppgjørene i 2009, mens det i 2010 ble tap 3-1 i Sandefjord og 0-0 hjemme. Så statistikken her kan vi ikke si å ha med oss.

Seier i de to siste mot laget

Men vi har møtt laget fra hvalfangerbyen to ganger etter forrige serieoppgjør. I 2012 i kvartfinalen i NM vant vi 2-1 på hjemmebane. Og for de som husker det tapte vi semifinalen mot Tromsø det året, som også var starten på Norgesmester-seiersrekken til Nyland. I tillegg spilte vi treningskamp mot Sandefjord helt i starten på mars i år. Også den kampen vant vi 2-1.

7 tap på rad

Sandefjord har taps sine 7 siste kamper, og har tapt alle bortekampene sine i år. Med tanke på den fine hjemmestatistikken vi har, samt den positive opplevelsen i Mjøndalen forrige helg, så skal dette bli tre poeng.

Heia Molde!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar