Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skal du tippe på Eliteserien i 2021?

/

Snart er det endelig tid for en ny sesong med norsk toppfotball i Eliteserien. Den nye seongen, Eliteserien 2021, skal etter planen sparkes i gang mandag 5. april, og avsluttes søndag 28. november. Allerede i første runde venter et meget spennende oppgjør for de blåkleddes del, når Molde skal besøke fremadstormende Vålerenga. Det er liten tvil om at Molde får en tøff start på sesongen, med toppoppgjør på rekke og rad. I tredje serierunde venter det bortekamp mot Bodø/Glimt, mens i femte serierunde går turen til Lerkendal og Rosenborg.

Hvis du har tenkt å tippe på Eliteserie i 2021, kan du se frem til mye moro og ekstra spenning i løpet av fotballåret. Terminlisten er allerede klar og kan ses her https://www.eliteserien.no/nyheter/. Norsk fotball er kjent for å være svært uforutsigbar, noe som gjør at man aldri helt vet hva venter i neste kamp. I denne artikkelen skal vi se på noen sentrale faktorer for deg som skal tippe på Eliteserien i 2021.

Kilde: Pexels

Hvem blir årets overraskelseslag?

Nesten hver sesong har norsk fotball et lag som de fleste eksperter tipper langt nede på tabellen, men som ender opp med å kjempe helt i toppen av tabellen. De siste par årene har Bodø/Glimt vært den definitive overraskelsen, mens et lag som Kristiansund har levert en topp 5-plassering i to av de siste tre sesongen, noe som er svært imponerende. Ranheim har vært et annet overraskelseslag når de endte på 7. plass i sin første sesong etter opprykket.

Det er aldri helt godt å si hvem som blir årets overraskelseslag, men samtidig er det noe av sjarmen med den norske ligaen. Hvis du klarer å forutsi hvem som kan overraske i positiv forstand, kan du utvilsomt dra nytte av den informasjonen når du skal tippe på Eliteserien.

Hold deg oppdatert og vit hvordan man tipper

Tippebransjen er stadig i utvikling, og det er lenge siden den tiden man kun kunne spille på kampvinner eller antall mål. I dagens oddsverden finnes det det massevis av ulike markeder du kan spille på. Det gjør det vanskeligere for bookmakerne å ha kontroll på alt, samtidig som du kan benytte spesialkunnskapen din til å vinne over spillselskapene. Nettsider som https://www.norskebettingsider.com/tipping-tips/tipping_fotball gir deg mye god informasjon om hvordan tipping fungerer. Det kan utvilsomt være smart å lese seg opp på slik informasjon får sesongen begynner.

Hvilket storlag mislykkes totalt?

På samme måte som vi alltid får en positiv overraskelse blant de antatt små lagene, ser vi like ofte at et av de antatt sterkeste lagene feiler. Det har vært mye skriverier om Brann i vinter, slik som denne artikkelen om gressdiskusjonen på Brann stadion, https://www.vg.no/sport/fotball/. Både Brann og Strømsgodset er gode eksempler på lag som gjorde det svært skuffende i fjorårssesongen, forventingene tatt i betraktning.


Kilde: Pexels

Et annet spørsmål er hvordan oppkjøringene til lagene kommer til å påvirke sesongen. Mange lag har ikke kunne dra på treningsleir til utlandet slik de bruker, og sliter også med å få spilt nok treningskamper innenlands. Dette kan være nok et aspekt som sørger for å gi norsk fotball nok en uforutsigbar sesong.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar