Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vinner Molde Eliteserien?

/

Årets Eliteserie er i full gang, og før avspark har flere eksperter kommet med sine spådommer og prognoser. Felles for ekspertene er at de har spådd en knallsesong for Molde – faktisk har de fleste også spådd at de vinner. Nå som flere kamper er avgjort, har ekspertene vist seg å ha peiling. Molde ligger nemlig på toppen av tabellen sammen med Bodø Glimt, men vil de holde seg der? 


Foto: Pixabay

Et lag som oser av selvtillit

Om Molde vil holde ledelsen helt til sesongslutt er umulig å spå, men med den selvtilliten de nå spiller med, er det slett ikke umulig. Selvtilliten skyldes i hovedsak et moldenserlag med blod på tann, mye grunnet prestasjonen deres i fjorårets sesong – da de ble nummer to. Enda viktigere er dog prestasjonen deres i Europa-ligaen, der de avanserte til 8. delsfinalen. Det var en bragd ingen norske lag har klart før dem, og naturlig nok har de derfor nå hodet hevet uansett hvilket lag de møter i Eliteseriens runder. 

Ekspertene er samstemte 

Hos bettingsider som bet365, der du finner spill på nettet så vel som sportsnyheter, hadde Molde før sesongstart en odds på 2.00 for å vinne hele ligaen. Også diverse sportseksperter har gått ut i media og kunngjort at de tror Molde vinner, og mye skyldes den høye selvtilliten de har opparbeidet seg. Men det er flere grunner til Moldes suksess – blant annet har de noen unike spillere og spillerprestasjoner. 


Foto: Pixabay

Nøkkelspillerne denne sesongen 

Magnus Wolff Eikrem er lagets viktigste spiller, og til tross for at han før sesongen slet med skader, er han friskmeldt og på plass i spillerstaben igjen. Han har dog vært litt forsiktig med spillingen for ikke å trigge skaden på ny, og derfor har han fått mer benktid enn ønskelig. Allikevel har laget prestert – selv uten den viktige midtbanespilleren – så at laget har flere viktige spillere er det liten tvil om. 

Det fikk de så absolutt vist i kampen mot Brann, der Eikrem selv – så vel som en av fjorårets beste målscorere, Ohi Omoijuanfo, briljerte. Sistnevnte banket inn et hat trick, og med Eikrems scoring ble resultatet hele 4-0. Noe klarere signal fra Molde går det ikke an å få. De er ute etter seier, og det har de bevist fra første serierunde. 

Holder det helt inn for Molde?

Skal vi tro det vi har sett så langt i sesongen, ligger Molde godt an til å vinne hele Eliteserien. Allikevel er det verdt å nevne at de møter hard konkurranse fra flere lag. Aller sterkest motstand får de fra Bodø Glimt, som på forhånd var storfavoritter sammen med Molde. Men både Rosenborg og Vålerenga har også vist seg sterke i starten, og det samme gjelder overraskelsen Tromsø, som har gått imot ekspertenes svake prognoser og vist hva de er gode for.

Med andre ord er det altfor tidlig å spå om Molde vil vinne, men fortsetter de i samme spor og nøkkelspillerne holder seg skadefrie, skal selv de beste motstanderne få slite for å slå dem. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar