Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Deadline Day: Kommer vi gjennom uten flere spillersalg?

/

Ved midnatt stenger overgangsvinduet for de største ligaene i Europa. Det betyr at om vi kommer vi oss gjennom 2. februar uten å miste sentrale spillere, så er sannsynligheten stor for at de også er med oss når Tippeligaen sparkes i gang om to måneder!

Slik ligger det an

Ørjan Nyland er kanskje det mest usikre kortet akkurat nå. Det har vært mye spekulasjoner om Everton ønsker å hente vår bunnsolide sisteskanse. Dagbladet meldte senest lørdag at Nyland er nær en overgang til Liverpool-laget. Molde FK på sin side svarte med å publisere et bilde på sine nettsider av Nyland sammen med de andre spillerne på treningsleir i Spania. Men det betyr nødvendigvis ikke at agent Jim Solbakken ikke jobber livet av seg med å sikre en overgang til Premier League. I en video på MFK sine nettsider ser vi også at Nyland fremdeles er i Spania søndag kveld. Her er det med andre ord bare å krysse fingrene og håper at vi kommer til 3. februar og fremdeles har Ørjan i stallen.

Martin Linnes ser fortsatt ut til å være en ønsket spiller, spesielt av den tyrkiske klubben Beşiktaş. Linnes nevnes hyppig blant tyrkiske supportere på twitter, og rykter påstår at det er Moldes prislapp på 2,5 millioner euro (21 mill NOK) som er for høy for Istanbul-klubben. Om dette stemmer er vanskelig å si.

Vegard Forren har også vært omtalt som et mulig salgsobjekt denne vinteren, men det har vært lite rykter rundt han i det siste. Det liker vi selvfølgelig, for Vegard må vi ha med oss videre!

TV2 Sportskanalen følger Deadline Day fra kl 21.40 i kveld.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar