Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Det finnes ingen «grunnmur» i Molde Fotballklubb

/

Ole Gunnar Solskjær har uten tvil løftet Molde Fotballklubb til et nivå vi aldri før har opplevd. I årene før Solskjær kom satt vel vi supportere her og trodde at seriegullet, det kom vi aldri til å oppleve! Men jo da, her sitter vi med to seriemesterskap, samt et deilig cupgull vi nappet ut av hendene på våre naboer i nord. Alt kan skje i fotball, og det skjer fort. Vi gikk fra to strake seriegull i 2011 og 2012, til den verste seriestarten i manns minne med fem tap på rappen i 2013. Men også det ble jo en gullsesong.

Det snakkes ofte om denne «grunnmuren» som Solskjær har lagt i Molde Fotballklubb. Om profesjonaliteten som henger igjen i veggene på Aker Stadion. Slike uttrykk blir på grensen til det naive. For når Solskjær tar med seg trener teamet sitt, sin idé om hvordan fotball skal spilles, samt et par sentrale spillere, da er det ikke mye som er igjen av det som har vært de siste tre årene. Greit nok sitter vi igjen med en dyktig spillergruppe, en erfaren administrasjon, samt en ombygd stadion-kafé, Recaro-seter på innbytterbenken og nytt kunstgress. Men ingenting av det gir oss automatisk poeng i Tippeligaen 2014.

Det finnes ingen «grunnmur» i Molde fotballklubb som Ole Gunnar Solskjær har lagt igjen. Ole Gunnar var vår grunnmur. Nå trenger vi en ny. En sollid trener, et sollid trenerteam, som utgjør grunnmuren spillergruppen trenger for å prestere også i 2014. «Ingenting blir så fort historie som en fotballkamp» sa Eggen. Og som Moldesupportere har vi opplevd både de mest fantastiske og de mest forferdelige fotballøyeblikkene det siste tiåret. Vi vet hvor fort ting snur. Vi vet at et gull i fjor på ingen måte betyr gull i år. Men håpet, det har vi alltid.

Og akkurat nå håper vi at Molde signerer en «grunnmur» av god kvalitet…

 

Er du enig? Uenig? Kommentarfeltet under er til for at vi skal få høre hva du mener! 🙂

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar