Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Glipper gullet i dag?

/

16. mai skal være en festdag. En festdag for alle som er glad i fotball. Men det er på ingen måte en dag alle er vinnere

Norsk fotballs store festdag kan fort bli dagen vi hektes av i gullkampen. Før sesongstart så dette ut som en enkel hjemmeseier, men slik Stabæk fremstår nå blir dette årets tøffeste hjemmekamp så langt. Skulle vi stå med 4 tap etter dagens kamp kan jeg ikke se hvordan vi skal kunne kjempe om seriegull i 2015. 4 tap på 9 serierunder. I fjor hadde vi 3 tap på 30.  Da lukter det fort middelhavsfarer.

Rosenborg taper ikke. Odd taper ikke. Det er ganske sikkert. Heldigvis har vi vært bedre på hjemmebane enn bortebane i år, men prestasjonen mot Lillestrøm på onsdag var skremmende. Det er vanskelig å se for seg at vi bare tre dager skal dominere mot et lag som har vært mye bedre enn Lillestrøm så langt denne sesongen.

Men så var det dette med fotballen da. De magiske øyeblikkene som skapes når man minst forventer det. Fullsatt stadion. Sitt eget kjente kunstgress. Helt håpløst er det da ikke. Det handler om å gå i krigen. Om å ville mest. Det handler om å ville vinne seriegull i 2016.

Kom igjen Molde!

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar