Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Husker du Skullerud-talen til U21-spillerne?

/

At vår nye trener har en lidenskap for fotball, det er denne videoen et bevis på!

 

Her er en transkripsjon av talen:

Okei boys! Jeg må bare si litt. Jeg skal ikke si mye for da begynner jeg bare å grine. Helt seriøst.

Jeg er er så jævlig stolt av dere. Så jævlig stolt av dere! Hvordan dere graver fram krefter i den varmen. Jeg skjønner det nesten ikke selv. Den innstillingen. Den team spiriten her. Fy faen for en gjeng dere er. Fantastisk, altså!

Dere gikk gjennom den veggen!

Fra Hamar (peker på Marcus Pedersen). Pedersen. Ledestjerne. Helvete for en stjerne du var på topp der. Gikk foran. Og så kom dere etter alle mann. Jeg vet ikke hvor mye dere trodde på det, men jeg trodde jævlig sterkt på det. Jeg hadde så jævlig lyst på det. Og så fikk vi det til. Det er så deilig! Jeg har ikke hatt det sånn noen gang!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar