Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Magisk. Guddommelig.

/

Frustrasjon, sinne, bitterhet. Det er nok følelser alle som var på Molde-feltet i går kjente på i det klokka nærmet seg full tid. En Udjus som benyttet enhver anledning til å drøye tid, en dommer som gav Lillestrøm-keeperen frispark i det 90. minutt som belønning for klønete feltarbeid, et Molde-lag som ikke var helt der vi hadde håpet. Alt føltes helt håpløst. Men så var det dette med fotball da. Spillet der alt kan skje. Spillet der en dårlig dommeravgjørelse er det eneste man tenker på det ene sekundet, mens det er helt glemt det neste.

91. minutt. Flo slår en lang ball på skrå opp mot Forren. Mottak på brystet, strøken pasning langs bakken til Dæhli. Det som skjer etter det er det vanskelig å sette ord på. Det er magisk, det er guddommelig. 18 år gamle Mats Møller Dæhli har allerede bestemt seg. Lenge før han får ballen. En liten flikk med høyreforten, og ballen ligger perfekt til rette for Magne Hoseth. Perfekt til rette for Magne Hoseth sin høyrefot, vel og merke. 18 meter fra mål. Høyrefoten treffer ballen perfekt. 1000 blåkledde holder pusten. Synet av ballen som henger helt oppe i krysset, helt bak i nettet. Så eksploderer det.  Hele Molde-feltet inntar en euforisk sinnstilstand. Smelter sammen til brølende masse, der alle omfavner hverandre. Ingen bryr seg hvem de holder rundt. Vi er blå, vi er ett.

Det var noe guddommelig over de minuttene. En guddommelig kraft som tok tak i Magne Hoseth, og lot han gjøre det umulige. Det må ha vært. Ekstraomganger. Husker ikke veldig mye av de egentlig. Etter 2-2-målet var vi blitt udødelige. Vi kunne ikke tape. Straffekonkurranse. Ørjan Håskjold Nyland. I det han slenger seg og får fingertuppene på Lillestrøms femte straffe er det avgjort. Euforien inntreffer på Molde-feltet for andre gang. Magisk. Guddommelig. Cupfinalist 2013.

Hva husker du best fra kampen? Del din historie i kommentarfeltet nedenfor!

NRK NETTV: Her kan du se kampen i opptak»

Magne Hoseth mot Lillestrøm

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar