Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Mindre penger til MFK

/

MFK får mindre penger fra den berømte medieavtalen til Norsk Toppfotball. Dette kan vel ikke sies å være noen overraskelse. Vi har blitt vant med at de største lagene favoriseres.

Molde skal visstnok bare motta halvparten av summen de fikk forrige sesong, noe som vil si ca 6 mill, mot nesten 12 i fjor. Grunnen til disse endringene er at internett, storskjerm og talentutvikling skal ha mye å si for klubbenes utbetalinger. Det kommer også fram at dette er noe av grunnen til at MFK både har satt i gang prosessen rundt storskjerm, og dratt i gang MFK-TV. Jeg for min del synes det er skremmende at klubben ikke ser potensialet i webtv og storskjerm før NFF sier at dette er et krav for at man skal få utbetalt en grei sum derfra. Jeg synes det er så forferdelig trist å se på hvordan enkelte ting gjøres i klubbe, og at ledelsen i klubben nesten aldri greier å heve nesetippen og skue litt mot horisonten. Molde FK driver i underholdningsbransjen, og er helt avhengige av «publikum» både på stadion, og ikke minst over alt ellers. Ved å tenke slik vil klubben ha mulighet til å tjene langt mer enn de skarve kronene småklubbene mottar fra NFF.

Nå skal ikke Norsk Toppfotball slippe helt greit fra det de heller. De har allerede plukket seg ut fire yndlingsklubber som skal bli best i norge (greier du å tippe hvem det er? Du tippet rett:) Vålerenga, Brann, Viking og Rosenborg vil motta betydelig større beløp enn de resterende 12 klubbene i tippeligaen. Samtidig som de utvider Tippeligaen med to lag, så gir de lagene fra de største byene (legg merke til at det ikke er de beste klubbene) mest penger. Hvordan i all verden skal man unngå de enorme sprikende i kvalitet på fotballbanen da? Klovner i Oslo…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar