Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nike ny sponsor for Molde Fotballklubb?

/

Det har de siste dagene gått litt rykter om at Nike kan være på vei inn som Moldes neste utstyrsleverandør. Molde Fotballklubb har hatt Umbro som sponsor og utstyrsleverandør siden 2002, og kontrakten som gjelder nå varer ut 2013. Det er derfor ikke usannsynlig at Molde FK er i samtaler med forskjellige leverandører. Nike har i 2013 ingen avtale med noen tippeligaklubber, og dette kan jo være et argument for at Nike kan være aktuelle. Nike har i dag avtaler med 80 enkeltklubber, og er sterkt Nike Molde Fotballklubb representert i alle de største ligaene i Europa. Men i tillegg til dette har den amerikanske merkevaregiganten avtaler med en del klubber i mindre ligaer som Bosnia, Kypros, Østerrike og Tsjekkia. Dermed er det heller ikke helt umulig at de ser på mulighetene i Norge.

Her er en oversikt over Nike sine sponsoravtaler»

Spørsmålet er jo da om Nike ønsker å samarbeide med en klubb som overhodet ikke ønsker å satse på salg av supporterutstyr, hverken i butikk eller på nett.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar