Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

900 Moldesupportere lader opp til fotballfest i Glasgow!

/

Dagen før den store bortekampen mot Celtic samlet flere hundre Molde-supportere seg på O’neill’s Merchant Center i Glasgow sentrum. Man møter på blåkledde nesten hvor som helst i Glasgow sentrum i disse dager, og det er ingen tvil om at vi setter vårt preg på byen. Men det er naturlig nok dagen i dag som er den viktige, og i timene før kamp er det altså O’neill’s som er stedet!

Her er Molde-supporternes tilholdssted i Glasgow
Her er Molde-supporternes tilholdssted i Glasgow

Trening på Celtic Park
Både spillere og supportere med charterflyet ankom Glasgow onsdag. Kl 18 samme dag var det klart for en rolig treningsøkt på Celtic Park. En mektig stadion, som garantert vil skape en magisk ramme rundt dagens kamp. Etter det vi har hørt regner man med at et sted mellom 40-50.000 tilskuere kommer på kamp i dag, noe som er omtrent det samme de har på seriekampene denne sesongen.

20151104_181527
Fra siste trening før kampen mot Celtic

 

Kampklar!
Torsdag kveld inntar både spillere og supportere Celtic Park, som med sin publikumskapasitet på 60.832 er Skottlands største fotballstadion. Med den imponerende rekken med kamper i Europaligaen så langt, er det ingen tvil om at vi kan være med å kjempe om poengene også her. 900 Moldesupportere gleder seg stort, og skal gjøre alt de kan for å heie laget frem til nye poeng. Kanskje også et avansement?

 

Celtic Park
Celtic Park, Skottlands største fotballstadion Foto: Zhi Yong Lee

 

Litt flere bilder kan vi unne oss…

20151103_142736
Supporterbutikken til Celtic ligger 5 minutters gange fra puben Moldesupporterne holder til.
20151104_195114
Over 50.000 mennesker samlet seg i og rundt parken Glasgow Green i går kveld for å se på et fantastisk fyrverkeri i anledning det årlige Bonfire Night!

Da gjenstår det bare å si en ting. Heia Molde!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar