Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Et slag i trynet!

/

Etter en knallstart på sesongen var de fleste Molde-supportere optimistiske foran årets tur til Lerkendal. Rosenborg hadde tross alt ikke vunnet før oppgjøret mot de blå heltene våre, og de mest optimistiske håpet derfor på en luke på 10 poeng ned til trønderne etter fire kamper.

Slik skulle det dessverre ikke gå, og det hele endte med et surt firemålstap mot en Niklas Bendtner som endelig fant scoringsformen. Det lå selvsagt litt i kortene at Rosenborg snart skulle ta sin første seier for sesongen, men selvfølgelig måtte dette skje i kampen mot oss. Det er uansett ikke så mye vits i å bruke tid på det som har skjedd, og vi får heller trøste oss med at Molde fortsatt leder serien ette fire serierunder.

Det ble en tung kveld på Lerkendal.  Bilde: Knut Eirik Gården

En serieledelse med bismak

Vi skal allikevel ikke stikke under en stol at denne serieledelsen har en viss bismak, og det er all grunn til å frykte at mer ressurssterke trøndere kan bli for sterke også denne sesongen. Forhåpentligvis var stortapet en vekker, sånn at laget kommer sterkere tilbake til den neste bortekampen mot Vålerenga. Hvis vi sjekker sportsspill på bet365, så hadde iallfall denne bookmakeren stor tro på Molde i den påfølgende hjemmekampen mot Lillestrøm. Seier mot kanarifuglene ga nemlig 1,70 i odds, noe som er godt betalt for et lag som vant begge de to første hjemmekampene sine.

Har laget nok ledertyper?

Dette er et naturlig spørsmål å stille etter braknederlaget i Trondheim. Solskjær har tidligere uttalt at spillerstallen er spekket med ledertyper, men på Lerkendal løp de fleste rundt som forvirrede småguttespillere. Kaptein Vegard Forren spilte en meget svak kamp, og han blir nødt til å heve seg flere hakk hvis han skal beholde kapteinsbindet framover. Kampen mot Rosenborg var nemlig den første denne sesongen hvor laget havnet under, og det er ofte i slike tilfeller vi får se hva lagets spillere består av. Vi må dessverre konkludere med at ingen besto prøven denne gangen, og kanskje kan det være lurt å hente inn en ledertype til sommeren.

Vegard Forren må stå mer fram. Bilde: Facebook

Mai blir avgjørende

Mye av årets sesong blir avgjort i mai, og det er viktig å holde følge med Rosenborg til europakvalifiseringen starter i juli. Først ut er Sarpsborg borte i det som med all sannsynlighet blir en toppkamp. Sarpsborg har allerede tatt innersvingen på Rosenborg denne sesongen, og det blir garantert ingen enkel kamp i Østfold. Deretter følger nyopprykkede Bodø/Glimt hjemme i den neste runden. Glimt kommer nok til å plukke flest poeng på hjemmebane i år, og det er bare seier som er godt nok i dette oppgjøret.

Måneden avsluttes med hjemmekamp mot Strømsgodset før turen går til Ranheim i den ellevte serierunden. Ranheim blir et helt nytt bekjentskap fra oss, og forhåpentligvis har de nederlagsdømte opprykkerne rast fra seg når Molde kommer på besøk. Trønderne har nemlig imponert med å vinne to av de tre første kampene sine. Mai avsluttes med hjemmekamp mot Start, noe som betyr at MFK skal måle krefter mot alle de nyopprykkede lagene i mai. Dette betyr at det er gode muligheter for å skaffe seg en fin poengfangst og et godt utgangspunkt til sommeren.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar