Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Godkjent pluss

/

Det har vært en merkelig sesong for MFK. Vi har på en måte sittet med følelsen av at de blåhvite aldri kom ordentlig i gang med sesongen, men til slutt ble det en hyggelig sølvmedalje bak Rosenborg.

Det virker som det er lite klubben kan gjøre med Rosenborgs enorme ressurser, og vi må være så ærlige å innrømme at gullet til trønderne aldri var truet. MFK hadde i tillegg marginene med seg i den avgjørende kampen mot Sarpsborg, og den gode sesonginnspurten gjorde at laget tok nok en sølvmedalje. Nå må både spillere og supportere regruppere, og forhåpentligvis kan laget gi RBK bedre kamp i Eliteserien neste sesong. 

Sølv er vakrere enn gull

«silver bullion» (CC BY 2.0) by sirqitous

Vinterpausen er lang

Nå blir det en pause på snaue tre måneder for moroa starter igjen med hjemmekamp mot Sandefjord 11. mars. Januar og februar blir således to lange måneder, men hvis du tar en titt her finner du flere nye og populære ting du kan korte ned ventetiden med. Spill i nettcasinoer er en utmerket tidstyv, og i det siste har det også kommet flere fotballspill du kan bryne deg på. I spillet «Football Star» får du dessverre ikke anledning til å ta revansj på seiersvante trøndere, men kanskje greier du å spille deg selv til heder og ære? Dette gjør at du går inn mot sesongen med nyvunnen selvtillit, noe Molde også trenger hvis laget skal greie å ta kampen opp mot Rosenborg.

Hva kan gjøres med trønderne?

Den som har svaret på det spørsmålet kunne sannsynligvis overtatt jobben til Ole Gunnar Solskjær. Rosenborg har dessverre nok en gang festet et jerngrep om den øverste divisjonen, og det er lite som tyder på at klubben gjør de samme feilene som for ti år siden. For Moldes del handler det således om å stikke fingeren i jorda og innse at avstanden var langt større enn de syv poengene som skilte lagene ved sesongslutt. Dette betyr at forsterkninger må inn i alle ledd, noe som er spesielt viktig ettersom laget skal ut i Europa League-kvalifisering igjen neste sommer. De fantastiske resultatene fra gruppespillet i 2015 sitter friskt i minnet, og det hadde vært utrolig positivt for både klubben og tilhengerne hvis laget greide å få til en lignende prestasjon neste sesong.

Blir det en ny magisk bortekveld i Istanbul?

«Fenerbahçe vs. Gaziantepspor» (CC BY 2.0) by David Jones

Det blir en opprydning i spillerstallen

Ikke mindre enn syv spillere returnerer fra låneopphold i andre klubber denne vinteren, og det blir spennende å se om noen av den har en framtid på Røkkeløkka. Av spillere ut er det klart at Sander Svendsen forsvinner til Hammarby, men vi føler oss sikre på at Solskjær og co. ønsker å kvitte seg med mye annet daukjøtt før sesongstarten. Finnen Joova Toivio fikk en del kritikk forrige sesong, og det ryktes at Molde er interessert i å knytte til seg Vikings Kristoffer Haugen, noe som betyr at én eller flere kommer til å forsvinne fra forsvaret.  Utfordringen ligger selvsagt i å finne spillere som ønsker å komme til Molde, og det virker som noe av Solskjær-effekten har falmet. Klubben besitter allikevel en trener med et veldig stort kontaktnett, noe som gjør at vi forventer toppkamp også neste sesong.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar