Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Haugen endelig på plass, men kommer Eikrem?

/

2018 blir et travelt år for Molde, siden klubben blir opptatt på tre fronter denne sesongen. De blåkledte har nemlig store ambisjoner om å ta opp kampen med Rosenborg og gjøre det bra i Europa, og da er dobbel dekning viktig på de fleste plassene. 

Gleden var derfor stor når klubben endelig lykkes med å sikre seg signaturen til Kristoffer Haugen. Venstrebacken kom på billigsalg fra OBOS-laget Viking, hvor han hadde gjort det helt klart at det var uaktuelt med spill på nivå 2 i Norge.

Blir det mer jubel i 2018?

Bilde: Molde FK via Facebook.

Vinner Solskjær fansens gunst tilbake?

Til tross for sølvmedaljer i fjorårets Eliteserie har det murret en del blant Moldes supportere angående Solskjærs taktiske disposisjoner. Derfor er det ikke mange odds tips hos bet365 i disse dager som heller mot at han skal overta landslaget med det første, men signeringen av Haugen viser at Molde mener alvor med at klubben ønsker å utfordre Rosenborg i Eliteserien. I skrivende stund får du allikevel rundt 25 i odds på at Molde skal greie å snyte Rosenborg for seriemesterskapet, og derfor må det flere signeringer til for at moldenserne skal bli tatt på alvor av bookmakerne i gullkampen

Kommer Eikrem?

Solskjær har ved flere anledninger antydet at det er viktig å hente Magnus Wolf Eikrem hjem til Rosenes by. Partene har vært i dialog de siste ukene, men i øyeblikket vurderer Eikrem også tilbud fra andre klubber. Dette betyr at Molde muligens bør begynner å fokusere på andre spillere. Det kan nemlig fort bli et antiklimaks for både klubb og spiller hvis den tidligere moldespilleren ender opp som en nødløsning. Dette kan føre til at han ikke yter maksimalt og muligens også bidrar til et dårlig klima i spillerstallen. Det faktum at Eikrem er Bosman-spiller betyr allikevel at MFK nok må vente til det internasjonale overgangsvinduet stenger 31. januar.

Sigurdarsons blir savnet

5. januar ble det klart at Bjørn Bergman Sigurdarson søker nye utfordringer i russisk fotball. Den islandske spissen blir garantert savnet, ettersom han lagde 20 mål på de 38 kampene han spilte i den korte Molde-karrieren sin. Det er ekstremt vanskelig for norske klubber å finne spisser som kan score rundt 15 mål i Eliteserien i løpet av en sesong, og det spørs også om klubben har midler til å hente den nødvendige spilleren. Molde har allikevel fem andre spisser klubben kan bruke, og det virker som Solskjær kommer til å gi dem tillit i oppkjøringen for å se om de duger på topp.

Oppkjøringen kan gi oss en del svar

Molde har så langt avtalt tre treningskamper før seriestarten mot Sandefjord 11. mars. Første motstander blir nyopprykkede Bodø/Glimt i Molde 2. februar før tuen går sørover og kamp mot de regjerende cupmesterne fra Lillestrøm i LSK-hallen en uke senere. Generalprøven blir mot den lokale rivalen Kristiansund 3. mars, og klubben skal også to ganger til Spania i løpet av vinteren. Forhåpentligvis kommer derfor både finspillet og et par nye spillere på plass i løpet av de neste to månedene, sånn at klubben kan utfordre Rosenborg i kampen om den norske fotballtronen denne sesongen. 

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar