Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hva kan vi forvente av nysigneringene?

/

2015-sesongen har nettopp startet for Molde sin del med 2-2 i årets første treningskamp, men her skal vi se på klubbens nyeste signeringer og hva de kan bidra med i året som kommer.

Det er fire spillere som har ankommet Molde i løpet av vinteren. Thomas Kind Bendiksen (Tromsø), Eman Markovic (Lyngdal), Andreas Linde (Helsingborg) og Ola Kamara (Austria Wien, lån) satser alle på å sette sitt preg på Molde-laget i den kommende sesongen.

Samtidig har vi også gitt slipp på noen spillere, men høydepunktet på den fronten er nok allikevel at Ørjan Nyland til slutt ikke dro. Sisteskansen var sterkt linket til Premier League og Everton, men den overgangen gikk i vasken i tolvte time.

Molde Stadion sett fra avstand. Bilde: Flickr
Molde Stadion sett fra avstand. Bilde: Flickr

 

Thomas Kind Bendiksen

Bendiksen var regnet for å være en av Tromsøs beste spillere de siste sesongene. Han har erfaring fra skotsk fotball og Europa League, og tar med seg en masse erfaring og iver til å prestere på det absolutt høyeste nivået.

Tidlig så det ut til at Bendiksen skulle få en flott karriere i utlandet. Han dro til Rangers som 18-åring og fikk noen innhopp for en av Skottlands største klubber, men skader satte en stopper for videre utvikling og fast spill der. Da vendte han nesen hjemover til fedrelandet, og Tromsø ble neste stoppested.

Det har bokstavelig talt vært oppturer og nedturer for Bendiksen i Tromsø. Fra cupfinaletap, Europa League-spill og nedrykk fra Tippeligaen, til opprykk igjen i 2014. Nå står imidlertid Molde for tur, og midtbanemannen kan absolutt bidra med mye bra for Molde. Han gir oss kreativitet, rutine og en ro med ballen, samtidig som at han kan være målfarlig om sjansen byr seg. Alt i alt vil han være en flott tilvekst til stallen.

Ola Kamara

Utenlandsoppholdene til Kamara har ikke gått på skinner. Landslagsspilleren var på sitt beste i Strømsgodsets gullsesong i 2013, og kan regnes for å være en meget målfarlig spiss. At vi har ham i stallen den kommende sesongen betyr mål. Mange mål.

Han er lynhurtig og har meget god avslutningsteknikk. At ting ikke gikk bra i Austria Wien kan være en god ting for oss. Nå er han revansjelysten og sugen på å spille fotball igjen. Sulten hans gir oss noe ekstra i angrep, og det kan bli en fornøyelse å se ham i Molde-drakten i 2015.

Eman Markovic

15-åringen regnes for å være et stortalent, men at han skal få Tippeliga-debuten sin denne sesongen er noe uvisst. Han er imidlertid en meget spennende spiller som bør følges nøye i årene som kommer. Bidrar han ikke på A-laget i år, så kommer sjansen til neste år. Det er garantert.

Andreas Linde

Svensken blir nok kun et andrevalg i mål etter at Nyland ble værende i klubben. Han er imidlertid et godt andrevalg, og kan sees på som et bra alternativ og backup om Everton-interessen for Nyland vekkes igjen til sommeren. Helt grei erstatning for Espen Bugge Pettersen.

Husk at du kan tippe på Moldes gullsjanser i Tippeligaen 2015 hos bet365 ved å klikke her.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar