Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Jonevret i Aalesundsdrakt?

/

Ja, det var faktisk Sunnmørsposten som presterte å stille vår kjære Kjell Jonevret spørsmål om dette. Jeg har aldri helt hatt sansen for Sunnmørspostens sutrete og navlebeskuende journalistikk, men at de i tillegg skulle være så ekstremt naive hadde jeg aldri i mine villeste fantasier kunne forestilt meg.

Når sant skal sies, så kom det en god ting ut av det hele. Svaret til Jonevret varmer virkelig. «Jeg heier på Molde Fotballklubb. Om du går opp i SupporterShopen og henter en MFK-drakt stiller jeg gjerne opp i den, men noen AaFK-drakt tar jeg ikke på meg!» var svaret.

Det skulle kanskje bare mangle at en trener ikke vil ta på eg en drakt av et motstanderlag, men det er måten Jonevret gjør det på. Kjell Jonevret er MFKs mann, han er vår mann, og han er en av de flotteste personlighetene jeg har opplevd på en norsk fotballbane.

Når det gjelder Sunnmørsposten, så vil jeg ønske godt bedring og lykke til i Adeccoligaen til alle dere AaFK-supportere. Nei, Molde taper ikke mot HamKam, men dere har overhodet ingen sjans i havet til å hamle opp med kvaliklaget fra vår nest øverste divisjon!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar