Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Sunnmøringer og trøndere er folkeslag vi ikke liker

/

I forkant av møtet med AaFK i 2003 var Magne Hoseth ute og slengte et par provoserende kommentarover sørover, og sørget for at halve Ålesund havnet på sykehus med høyt blodtrykk. Denne gangen ser det ut til at vinden har snudd litt. Magne Hoseth forteller i et intervju med Hamar Arbeiderbland at han heller vil se Ålesund spille Tippeligafotball neste sesong, enn HamKam. Dette lover bra for kampen på søndag. Det viser i hvert fall at MFK virkelig kommer til å kjempe for å vinne.

Hvis du spør meg, så må jeg ærlig innrømme jeg er ganske likegyldig til hvem som rykker ned, så lenge det ikke er Molde. Det dårligste laget rykker ned, punktum. Når sant skal sies, så bor jeg i Ålesund, og jeg kan jo ikke si noe annet enn at et år i Adeccoligaen nok hadde fått den enorme kjeften deres til å holde kjeft i minst en sesong, og det hadde vært helt fantastisk! Men det skjer selvfølgelig ikke. Jeg håper alltid Molde vinner, så også til helga mot HamKam, selv om det koster nok en sesong med tuttring fra sør.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar