Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sesongkortpriser 2009

/

Som kanskje mange har fått med seg, delte MFK ut ark med priser for neste års sesongkort under hjemmekampen mot Fredrikstad. Veldig mange har reagert på dette, og det er kanskje ikke uten grunn. Her skal jeg vise en oversikt over prisene og prisstigningen:

Jeg har over hodet ingen problemer med å skjønne at prisene jevnt og trutt må stilles opp for å utjevne den generelle prisveksten ellers i samfunnet. Hvis jeg ikke tar helt feil, så var det siste tallet for denne veksten ca 2,8%. Kanskje ikke helt relevant, men jeg vil bare nevne det. Den største prisøkningen på en sesongbillett er på fantastiske 82%! Det er forferdelig mye!

Så da er spørsmålet: Hva får vi ekstra for disse enorme prisøkningene? Jo, det som i hvert fall er helt sikkert, er at vi får to ekstra fotballkamper på stadion. En mot Sandefjord, også ser det kanskje ut til at Sogndal skal greie å karre seg opp fra Adeccoen. Hurra!

MFK kjørte en spørreundersøkelse her for en liten tid tilbake. Ett av spørsmålene der var: «Ville du gått med på en prisøkning i billettene, mot at Aker Stadion fikk storskjerm?» Jeg innrømmer ærlig at jeg svarte klart og tydelig ja på det spørsmålet. Jeg hadde mest sansynlig svart ja om jeg skulle svart i dag også. Hadde de derrimot spurt om jeg ville gå med på en prisstigning på opp i mot 80%, da er det vel lite sansynlig jeg hadde svart ja. Det er langt over hva noen hadde forventet!

Jeg er veldig ivrig etter å få på plass storskjerm på stadion. Jeg mener det er noe som skulle vært på plass for flere sesonger siden, og jeg synes det er dumt at klubben alltid kommer diltende etter når det gjelder det nye. Det som forundrer meg veldig, er at klubben ikke ser potensiale i f.eks. en storskjerm. Reklameinntekter, sms-konkurranser, og ikke minst at flere kanskje vil gå på kamp, fordi det ikke bare er en fotballkamp, men en opplevelse! Molde FK skal være en opplevelse, Atmosfæren, trøkket og stemningen på stadion skal gjøre at du går på kamp hver gang, enten det ryker eller fyker!

Hvorfor er det billettprisene som endres når klubben trenger penger? Settes prisene så kraftig opp, så kommer færre folk på stadion, og klubben tjener ikke mer penger. Hvorfor ikke prøve å finne andre muligheter til å tjene penger på? Hvorfor ikke skape noe rundt klubben, noe som vil gi både inntekter og gode supportere? Stabæk har vært gode på dette, og de er det fortsatt. De har ikke mye penger nå, men de har tjent det de trenger for å ta seriegull i 2008, og de kommer garantert til å gjøre det godt i årene frammover.

Til slutt vil jeg bare nevne en ting. Allsvenskan utvidet sesongen for noen år siden. Etter det så stupte publikumstallene. Jeg er veldig fan av å utvide tippeligaen, bare så det er sagt, men hvorfor stupte publikumstallene? Satte alle lagene billettprisen opp med 80%? Jeg vet ikke, jeg bare tenker høyt….

Forresten, jeg elsker Molde FK av hele mitt hjerte!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar