Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Talentsamlling og tankesamling

/

Jeg blir så glad over å lese på rbnett om at MFK samlet 14 av landet største talenter til treningssamling i helga. Virkelig spennende å se at klubben satser på å få unge lovende spillere til å ville spille i blått. Ka virkelig bli spennende å se hvordan juniorlaget gjør det i årene framover.

Les artikkelen

Likevel er det en ting som jeg sitter her og tenker på. Vil disse unge guttene til Molde? En klubb uten klare mål, strategier eller visjoner. En klubb som bare vil eksistere. En klubb som hele tiden sitter på gjerdet når det kommer noe nytt. En klubb som alltid kommer dinglende en stund etter. En klubb som sliter med å kaste seg rundt for å kjøpe fri toppskåreren for 4 millioner, en toppskårer som virkelig vil være i klubben.

Ja, man kan spørre seg.
Men en ting vet jeg.
Jeg elsker Molde FK, og jeg håper dette blir bra. Jeg håper i hvert fall dette er en god begynnelse, og det tror jeg det er.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar