Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Klarer MFK den viktige fjerdeplassen?

/

Det har vært noe uforløst med årets Molde-sesong. Laget har utvilsomt potensial til å ta opp kampen med Rosenborg, men i år har det rett og slett ikke vært godt nok. Laget har kastet bort mange poeng mot antatt dårligere motstand, og det er mye å ta tak i for Solskjær fram mot neste sesong.

Med to kamper igjen er det bare fjerdeplassen å kjempe om. Denne gir kvalifiseringsplass til neste års Europa League hvis Rosenborg vinner cupen. Det er derfor ikke noe annet å gjøre enn å håpe på en ny trøndersk dobbeltriumf, og så får vi heller se om laget kan gi trønderne mer kamp om gullet neste sesong.

 

Innsatsen i serien har vært skuffende

Årets innsats i Tippeligaen har gått i rykk og napp, og det er ingen på Aker Stadion som er fornøyd med tingenes tilstand.. Oddsen på at Molde passerer Sarpsborg og Haugesund er ganske høy, og på bet365 kan du sjekke oppdaterte odds , resultater og nyheter om den spennende innspurten i Tippeligaen. I skrivende stund er MFK to poeng bak begge disse klubbene, noe som betyr at bare seier er godt nok i de to avsluttende kampene. Mulighetene til medalje er bare teoretiske, ettersom det er seks poeng opp til både Brann og Odd på henholdsvis andre og tredjeplass.

 

De to siste kampene

MFK har igjen nedrykkstruede Stabæk hjemme og Lillestrøm på Åråsen. Begge motstanderne kjemper en desperat kamp for å unngå nedrykk, og det blir spennende å se hvor mye Molde greier å mobilisere inn mot kampene. Mye avhenger selvsagt av resultatene andre steder. Skulle for eksempel Rosenborg tape semifinalen i cupen mot Glimt, har Molde plutselig ingenting å spille for. Dette kan derfor få direkte påvirkning på hvem som rykker direkte ned sammen med Start og hvem som må spille kvalifisering. Det er derfor viktig at du sjekker den oppdaterte tabellen før du vedder på Moldes to avsluttende kamper, ettersom motivasjon kommer til å være en avgjørende faktor for kamputfallet.

383194_10150430223767297_91847962_n1

Forhåpentligvis blir det mer jubel på idylliske Aker Stadion neste sesong.

Bilde: Wiggo Hovde

 

Opprydning i spillerstallen er nødvendig

Årets sesong har vist at Solskjær er nødt til å foreta nødvendige opprydninger i spillerstallen. Laget trenger en ny kvalitetsspiller i alle ledd, men det er selvsagt enklere sagt enn gjort å finne spillere som ønsker å komme til kalde Norge for å spille fotball. Solskjær har fortsatt en sterk internasjonal appell, men forhåpentligvis unngår klubben å hente 37 år gamle avdankede landslagsspillere i framtiden. MFK blir nødt til å satse på unge spillere som ser på klubben som et springbrett for å få en vellykket karriere i større europeiske ligaer. I en slik sammenheng er Ole Gunnar Solskjær garantert rett mann, men neste sesongs poengfangst i serien må være langt høyere hvis han skal få lov til å fortsette som manager for Molde. Styret har nemlig et uttalt mål om at klubben hver sesong skal havne blant de tre beste og spille i europacupen. Heller ikke denne sesongen klarer Molde denne målsetningen, og forhåpentligvis blir det en god selvransakelse i klubben som fører til en bedre plassering neste år.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar