Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skjerf-salg i forbindelse med RBK-kampen

/

I forkant av Rosenborg-kampen har jeg fått flere henvendelser fra personer som ønsker å kjøpe skjerf. Med god hjelp fra Tornekrattet har jeg i den anledning fått mulighet til å selge/levere ut skjerf på Sportspuben 1911 før kampen på lørdag.

Som mange av dere husker startet jeg med å lage noen skjerf i forkant av cupfinalen mot Rosenborg i 2013. Tanken var å lage et motsvar mot Rosenborg sitt rop «Hater Molde by». Interessen var mildt sagt overveldende, og mange sikret seg skjerfet den gang. Dette gjorde også at jeg bestilte opp noen flere skjerf av denne typen, samtidig som jeg også har laget litt skjerf for spillere som har betydd ekstra mye for klubben vår.

Her ser du bilder av skjerfene:

skjerf1-elsker-molde-byDaniel Berg Hestad-skjerfskjerf3-mattias   Magne_1

 

I forkant av Rosenborg-kampen selger jeg det som er igjen av «Elsker Molde by»-skjerf, i tillegg til spillerskjerf om noen ønsker det. Det vil være førstemann til mølla som gjelder her, og du sikrer deg en plass i køen ved å sende inn skjemaet nedenfor her:

 

Fyll ut dette skjemaet om du ønsker å kjøpe skjerf!

[contact-form-7 id=»3117″ title=»Bestillingsskjema September 2016″]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar