Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fotballskjerf mot hatet fra Rosenborg!

/

Det er ingen som tviler på at det kommer til å bli ytret mye hat fra de svarte og hvite i løpet av cupfinalehelga. Heldigvis har vi i Molde de siste årene vært flinke til å svare på dette hatet med å hylle vårt eget lag, og velge å ytre kjærlighet fremfor hat. Dette fokuset er det også viktig at vi har gjennom hele cupfinalehelga, slik at vårt rykte både som klubb og supportere styrkes.

«Hater Molde by!»

Men hva gjør vi egentlig når vi møter på en gjeng sleske, fulle trøndere i Oslo før cupfinalen? Trøndere som synger «Hater, hater, hater Molde by!» Lar vi oss irritere og svarer med samme mynt? Ler vi, og synes synd på dem? Jeg vet at jeg kan bli irritert. Sint. Men egentlig ikke fordi at de kommer med hat-ytringer. Jeg blir mest irritert fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal svare på dette hatet, uten å svare med en eller annen flåsete hat-melding tilbake.

Dette er rett og slett utgangspunktet for at jeg delvis i impuls har fått laget et fotballskjerf. Et skjerf som er et direkte tilsvar til dette hat-ropet fra Rosenborg-supportere, og som samtidig er en kjærlighetserklæring til vår egen by!

Nå har det seg slik at det å få laget kun ett eller to supporterskjerf ikke er så lett. Så nå sitter jeg altså her med en del flere skjerf enn det jeg selv greier å få brukt.

Hvis du har lyst til å være med å spre kjærlighet i Oslo cupfinalehelga, og ha et skjerf du kan løfte fram hver gang du hører hatropet, så har du nå muligheten til å kjøpe et slikt skjerf for kun 150kr. Klikk linken nedenfor for å gå til nettbutikken.

Fotballskjerf Molde - Elsker Molde by

KJØP SKJERFET HER!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

5 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar