Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mot lysere tider for Molde

/

Det har vært usedvanlig stille rundt Molde denne sesongen. Klubben virker å ha blitt tatt litt på senga av Rosenborgs oppsving, og innsatsen i serien har vært skuffende så langt. Cupen og Mesterligaen kan allikevel redde sesongen.

 

Molde fikk med seg et råsterkt 1-1-resultat i den første kampen borte mot Dinamo Zagreb. Ola Kamaras scoring kan fort vise seg å være gull verdt for klubben. På http://www.bet365.com/news/nn/betting/fotball/tippeligaen kan du følge med på flere overganger i tippeligaen og samtidig lese seneste nytt om de 16 klubbene.

Serien er allerede kjørt

I skrivende stund ligger Molde på 6. plass i Tippeligaen, smått utrolige 14 poeng bak ledende Rosenborg. Dette betyr at det nok ikke er mulig å forsvare seriegullet denne sesongen, men en solid spurt utover høsten kan allikevel ta klubben et stykke opp på tabellen. Et toegget sverd er selvsagt desto bedre man gjør det i Europa, jo mer forstyrrende er dette for seriespillet. Et samlet ekspertkorps har da også utpekt Molde til den største skuffelsen i Tippeligaen så langt.

Et stille overgangsvindu

Stallen er fortsatt blant de bredeste i Tippeligaen, og det er ingen kjente spillere som er hentet inn så langt i sommer. Landslagskeeper Ørjan Nylund forsvant til nyopprykkede Ingolstadt i tysk Bundesliga, mens Pape Diouf nylig gikk på lån til Odd for resten av sesongen. Det har ellers vært skuffende stille rundt Molde dette overgangsvinduet, men kanskje det kommer inn en spiller eller to senere, spesielt hvis laget skulle greie å kvalifisere seg til ett av gruppespillene i Europacupene i løpet av de neste ukene.

Hvor realistisk er det med et Europa-eventyr?

Som nevnt innledningsvis endte den første kampen mot Dinamo Zagreb 1-1, noe som gir et meget godt utgangspunkt foran returkampen på Røkkeløkka. Kampen viste at MFK absolutt kan hamle opp med lag fra middels ligaer i Europa, men det spørs allikevel om Molde og andre tippeligaklubber er klare for spill i Mesterligaen. Nivået blant de beste lagene der er så høyt, at et lag som Molde fort kan bli en kasteball hvis det skal spille mot de store gutta. Per dags dato virker Europaligaen som et langt mer fornuftig nivå og utviklingsarena for Molde og andre tippeligaklubber. Fortsetter Molde i samme spor som i bortekampen i Zagreb, bør de ha gode muligheter for å nå gruppespillet i UEFAs nest gjeveste turnering.

Cupen er fortsatt et halmstrå

Bilde: Håvar og Solveig
Bilde: Håvar og Solveig

Den mest realistiske muligheten for edelt metall i rosenes by denne sesongen er i den hjemlige cupen. 12. august skal Molde ut i en vanskelig kvartfinale borte mot Viking, men seier der kan fort åpne døren for en ny tur til Ullevaal. Molde har vunnet de to siste finalene, og de fleste MFK-supportere er nok åpne for nok et møte med Rosenborg, og en reprise av finalen fra 2013, hvor MFK vant 4-2. Det aller viktigste er allikevel å få til en rekke med resultater i serien, noe som fort kan bli en stor utfordring for avtroppende trener Tor Ole Skullerud.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar