Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Moldes skjebneuke?

/

I sosiale medier forrige uke var det mye snakk om i herdig jobbing i gangene på Aker stadion, og enkelte mente det kunne være en pressekonferanse rett rundt hjørnet. Rett før helgen ble det helt stille. Håpet om godt nytt før helgefreden senket seg forsvant, og samtidig dukket det opp rykter om skjær i sjøen.

Den viktige kampen i Zagreb 

Nå er det ny uke og nye muligheter. Både sportslig og på overgangsmarkedet. Allerede i morgen spiller vi den viktige bortekampen mot Dinamo Zagreb CL-kvalifiseringen. En av de viktigste kampene for oss i år. Et godt resultat der sender oss et langt steg mot gruppespill i Europa. Denne kampen, og ikke minst hjemmekampen neste uke, vil på mange måter bli avgjørende for om dette har vært en bra eller dårlig sesong. I hvert fall om vi hangler oss gjennom Tippeligahøsten på en ok måte.

Men i tillegg til det sportslige, så må også Molde prestere på overgangsmarkedet. Det er riktignok over tre uker til vinduet stenger, og sånn sett har vi god tid. Men det handler også om å berge høstsesongen, berge troen og gripe muligheten ute i Europa. At det blir innkalt til pressekonferanse denne uken er ikke umulig, men at vi hører noe før morgendagens kamp er unnagjort er ikke veldig sannsynlig.

Ny trener

Vi må ha Moldes neste trener klar så raskt som mulig. Om vedkommende skal ta over nå eller etter sesongen, det får være opp til klubben å bestemme. Men den nye treneren må ha et ord med i laget når det gjelder sommerens spilleroverganger. Det snakkes mye om kontinuitet i fotball. Den får vi ikke her, men ved å ligge litt i forkant kan vi gjøre overgangen så god som mulig, og unngå at vi rykker tilbake til start.

For 2016 kommer også. Og hva skjer om vi nå hangler oss gjennom høsten, uten ambisjoner, uten mål og mening? Min frykt er at vi da går en lang og kald høst og vinter i møte. Der Molde ikke blir attraktive nok for unge ambisiøse fotballspillere, og der spillerne vegrer seg for å forlenge kontrakten.

Kjære Molde, gi oss noe å tro på og kjempe mot!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar