Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nytt skjerf: Magne Hoseth hylles!

/

Vi har en spiller på laget som fortjener en ekstra hyllest. En spiller som har vært elsket og hatet i mange år, men som med sin personlighet, åpenhet og ærlighet gjennom det siste året sanket respekt fra hele fotballnorge. Selv den mest inngrodde trønder har nikket anerkjennende når man snakker om denne mannen. Han har opplevd fantastiske oppturer på fotballbanen, samtidig som han har kjempet tunge, harde kamper på hjemmebane. Og takket være hans åpenheten har vi som supportere fått være med inn i hans innerste følelser. Det er ingen tvil. Magne Hoseth, vår helt, må hylles.

Forrige skjerf var en kjærlighetserklæring til Molde by, og et svar på by-hatet fra Rosenborg. Denne gangen er det Magne Hoseth som skal få en hyllest, og en kjærlighetserklæring. Måtte vår støtte være med å bidra til at 2014 blir Magne Hoseth sitt beste år, både på og utenfor fotballbanen!

Bilder av skjerfet

magne-hoseth-skjerf

Praktisk informasjon

Skjerfet er klar til produksjon, men endelig antall er ikke bestemt. Dette avhenger av responsen jeg får nå. Nedenfor finner du et skjema hvor du uforpliktende melder din interesse for skjerfet. Dette er som nevn helt uforpliktende, men samtidig gir det deg en forkjøpsrett på skjerfet. Med andre ord, den eneste måten å garantere at du får tak i skjerfet på, er at du registrerer deg i skjemaet nedenfor.

Det viktigste:

– Når er skjerfet klart?  Skjerfet skal være på plass i slutten av mars eller starten av april.
– Hva blir prisen? 150kr pluss frakt
– Hvordan får jeg kjøpt det? Registrer din interesse i skjemaet nedenfor (Helt uforpliktende). Det er eneste måte å være sikret skjerf. Ellers vil det også bli lagt ut for salg på MFKblogg.com

 

Kjøp Magne Hoseth-skjerfet her!»

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar