Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Spennende Molde-sesong i vente

/

For første gang siden 2010 starter Molde en Tippeliga-sesong uten Ole Gunnar Solskjær på trenerbenken. Ikke overraskende valgte han å forlate Rosenes By da Premier League-nykommer Cardiff kom bankende på døren.

Med Solskjær borte fra klubben er det tid for en nytt Molde-lag denne sesongen, med flere forandringer på både spiller- og trenersiden. Tor Ole Skullerud har kommet inn, han har hentet Harmeet Singh til klubben, mens blant andre Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget har forlatt Molde og blitt med Solskjær på Premier League-eventyr.

Allikevel er det mye optimisme rundt klubben. Fire brukbare forestillinger så langt i oppkjøringen, litt friskt blod og en pengeinnsprøytning i klubben gjør at ting ligger til rette for nok en suksessfull sesong etter tre pokaler de siste tre årene.

Forrige sesongs mareritt de første ukene og månedene ble etter hvert rettet på og til slutt ble det en respektabel sluttplassering i Tippeligaen – tatt sesongstarten med i betraktningen – og selvsagt cupgull.

Magne Hoseth vil igjen bli en nøkkelspiller, og selvsagt har han fått en personlig «boost» etter at hans kone endelig er kreftfri. Sykdom blant nære og kjære preger alle, og vi husker alle en emosjonell Hoseth etter scoringen i cupfinalen.

Igjen skal Molde også prøve seg i kvalifisering til europacup, dog først til sommeren i andre kvalifiseringsrunde til Europa League, og lagene foran på tabellen i 2013 vil igjen frykte Molde.

Tor Ole Skullerud & co vil slå fra seg i Tippeligaen i år, og det er god odds for at Molde vil være mye nærmere, om ikke helt oppe i ryggen, på både Rosenborg og Strømsgodset over sommerferien og utover høsten.

Det blir spennende å se hvilken vei Skullerud tar Molde, men det som er sikkert er at det blir en litt annen vri på Molde denne sesongen enn det vi har sett de siste sesongene.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar