Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

5 filmer du må se før kveldens kamp mot RBK!

/

Nå er det den dagen igjen. Den dagen busslaster med trollunger kommer rekende sørover, og politiet må hente inn ekstramannskaper fra både nord og sør. Dette er dagen når de kommer for å synge hvor mye de hater byen vår, og tilsynelatende har glemt at det er fotball det handler om. Men for all del, det gjør denne kampdagen til noe helt spesielt. Det gjør dette til den kampen i året vi aller helst vil vinne. Så enten du sitter der og rister med kampnerver, eller tripper av glede og venter på kveldens kamp, så har jeg samlet noe filmsnutter her som får tiden til å gå litt raskere.

#1 – Cupkampen mot Rosenborg i 2009

Denne blir vi aldri lei av. Cupkampen mot Rosenborg i 2009 der trollskapet ble sendt hjem etter å ha tapt 5-0 mot oss. Et av de virkelige høydepunktene var scoringen av Magne Hoseth fra midtbanen!

 #2 og 3 – Beseiringen av Celtic

Noen lag håndterer Celtic bedre enn andre, og det er alltid kjekt å se hvordan det skal gjøres.

Hjemme:

Borte:

#4 – 3-1-seieren over Rosenborg hjemme i 2014

Nok en herlig video med gode minner!

#5 – Sist, men absolutt ikke minst: Cupfinalen 2013

Det er ikke mye som trenger å sies om denne. Filmen taler for seg. #frysninger!

 

Med disse herlige filmene er det bare å ønske alle blå-hvite en riktig god kamp! Finn fram Elsker Molde by-skjerfet, møt opp på kamp og støtt laget vårt til seier!

La oss sende dette håpløse bartelaget nordover med null poeng. For ingenting låter bedre i våre ører enn trollunger som gråtkvalt lirer av seg «Hater Molde by».

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar