Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vi har heng på Rosenborg

/

Før sesongstart stilte vi på denne siden spørsmålet om Rosenborg kan utfordres i årets utgave av Eliteserien. Etter halvspilt serie må svaret være et ubetinget ja. Trønderne har nemlig vist flere svakheter den siste tiden, og Molde var bare fem poeng bak etter 15 spilte kamper.

Trønderne blir i tillegg opptatt med europacupspill i august, og forhåpentligvis kan dette ha en forstyrrende effekt på Rosenborg i de neste seriekampene. Rosenborg har allikevel den bredeste stallen og største rutinen, og det blir en stor overraskelse hvis et annet lag klarer å snyte dem for gullet. Den sene triumfen mot Viking tyder allikevel på at marginene er på vei tilbake til Rosenes by, og forhåpentligvis kan de blåkledte gjøre kampen om seriemesterskapet spennende utover høsten.

Bookmakerne holder fast på Rosenborg

De fleste bookmakerne er enige om at seriegullet nok en gang finner veien til Lerkendal. Det kan allikevel være vanskelig å finne den beste oddsen som tilbys på markedet, men en side som gambling.com kan hjelpe deg med å få en bedre oversikt i spilljungelen. Her kan du nemlig finne de beste spilltilbudene og råd om programvare for odds og tipping, noe som hjelper deg med å finne de beste spilltilbudene og den høyeste oddsen. De aller fleste bookmakerne gir fortsatt en odds på godt over 10 for at Molde skal gå helt til topps i år, men en god start på høstsesongen kan føre til at dette endrer seg framover.

Pausen må benyttes godt

MFK behøver å komme raskt ut av startblokkene når Eliteserien starter opp igjen 6. august, og i det første oppgjøret venter en vrien bortekamp mot Tromsø. «Gutan» har skuffet stort i år, og er i øyeblikket den heteste kandidaten til å slå følge med Viking ned til OBOS-ligaen. Det er derfor å håpe at Solskjær fortsetter med å finpusse den nye 3-5-2 formasjonen i løpet av sommerpausen. Moldes trener har på ingen måte gitt opp seriegullet, og det er ingen tvil om at laget framstår mye mer samspilt og harmonisk i den nye formasjonen. Laget startet riktig nok sesongen i en tradisjonell 4-4-2-formasjon, men det hersker liten tvil om at denne ikke passer særlig bra til dagens spillergruppe.

Forhåpentligvis har MoldeJazz satt en god tone foran MFKs viktige høstsesong.

Bilde: Sigurd Gartmann

Tidlig seriefinale

I den andre seriekampen etter sommerpausen skal veldig mye avgjøres når Rosenborg står på motsatt halvdel på Røkkeløkka. Seier i den kampen betyr at Molde for alvor får heng på trønderne, som sannsynligvis setter alle kluter til for å kvalifisere seg til gruppespillet i Europa rundt dette tidspunktet. Dette kommer utvilsomt til å tale til Moldes fordel, og tre poeng bør absolutt være innen rekkevidde i dette oppgjøret. Trønderne har på ingen måte vært uovervinnelige i år, og Kåre Ingebrigtsens menn tapte to av de første 15 seriekampene. I tillegg spilte de uavgjort i hele fem av dem, men bare tre poeng er godt nok for Solskjærs menn i denne kampen hvis klubbens trofaste tilhengere skal ha et berettiget håp om å gå en spennende høst i møte.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar