Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tre grunner til at vi jubler for Eidur!

/

En av Islands største fotballstjerne gjennom det siste tiåret har signert toårskontrakt med molde. I en alder av 37 år. At det er delte meninger om dette har jeg forståelse for, selv om jeg personlig har vanskeligheter for å se noe negativt med denne overgangen.

1# Underholdning og stolthet

For meg er nesten dette det viktigste. Eidur Gudjohnsson blir en snakkis, en som får oppmerksomhet og som kommer til å trekke flere folk til stadion. I hvert fall til å begynne med. Leverer han på fotballbanen vil han gjøre det i de neste to årene.

Fotball er følelser og underholdning. Jeg blir stolt når Molde presenterer en spiller som dette, og jeg gleder meg til å se han på fotballbanen. Det er lov å være skeptisk til om han fortsatt har tempoet i kroppen til å kunne være den forsterkningen vi håper på, men her har vi mer å vinne enn å tape!

Eidur_Gudjohnsen[1]2# Vi trenger vinnere og rutine

Man skal aldri undervurdere det å ha vinnere på laget. Personer som har vunnet før, og som vet hva som skal til for å gjøre det igjen. Nå har vi både Solskjær og Gudjohnsson i klubben.  Når Daniel nå trekker av seg drakta for siste gang er det godt å få inn mer rutine også. Vi har flere U21-landslagssspillere i troppen en vi har A-landslagsspillere. Det å ha denne hærføreren fra Island til å lede an


3# Han vet å si nei

At han vet å si nei til de fargeløse nordfra er absolutt en god egenskap når han nå kler seg i den flotte Molde-drakta!

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar